Gerbang Caster KK
please login first if you already become member,if not please register first before you can access this forum.


Universal Members
 
HomePortalCalendarFAQSearchRegisterLog in
Selamat datang ke Gerbang Caster KK

Share | 
 

 Kedai Umpan Udang Hidup

Go down 
AuthorMessage
hardlena



Posts : 35
Join date : 2009-06-04

PostSubject: Kedai Umpan Udang Hidup   Sat Jun 13, 2009 5:41 pm

Mau tanya siapa2 tau kedai-kedai menjual umpan udang disekitar KK, beaufort, kudat dan seluruh sabah laa kalau boleh..
Back to top Go down
adan

avatar

Posts : 18
Join date : 2009-05-26
Age : 29
Location : perumahan kastam jln sepanggar

PostSubject: re:kedai jual umpan hidup   Sun Jun 14, 2009 4:29 pm

bro klu pasal jual umpan hidup nie byk tempat tp klu slalunya tempat kami slalu beli d sepanggar bedekatan dgn politeknik sal udang2 sana fresh2 lg.....ada 1 lg d area sembulan jual udang kertas tp 2 lah cepat mati....
Back to top Go down
Pakcik P
Administrator
Administrator


Posts : 87
Join date : 2009-05-25
Location : Membakut- Kota Kinabalu

PostSubject: Re: Kedai Umpan Udang Hidup   Sun Jun 14, 2009 4:45 pm

Kepada teman2,jikan anda mempunyai info mengenai tempat pembelian umpan "live bait" seboleh2nya sila sertakan map melalui link googel map ataupun paint Map agar teman2 kita yang lain mendapat info yang lengkap,harap maklum.
Back to top Go down
http://gckk.forumotion.com
Basung
New Member
New Member


Posts : 4
Join date : 2009-06-01

PostSubject: Re: Kedai Umpan Udang Hidup   Sun Jun 14, 2009 5:59 pm

hardlena wrote:
Mau tanya siapa2 tau kedai-kedai menjual umpan udang disekitar KK, beaufort, kudat dan seluruh sabah laa kalau boleh..

kalau di bopot bro di tamu ja tu ada bejual..orang bopot kah kita ni bro???
Back to top Go down
hardlena



Posts : 35
Join date : 2009-06-04

PostSubject: Re: Kedai Umpan Udang Hidup   Tue Jun 16, 2009 4:08 am

au..urang bopot bah aku ni.. tapi inda pernah pula ku teliat org berjual udang idup di tamu atu.. kalau udang mati banyak tu.. sama bubuk ahh.. kalau kan memancing andapong di sawangan ngam banar tu..
Back to top Go down
Pakcik P
Administrator
Administrator


Posts : 87
Join date : 2009-05-25
Location : Membakut- Kota Kinabalu

PostSubject: Re: Kedai Umpan Udang Hidup   Tue Jun 16, 2009 4:04 pm

hardlena wrote:
au..urang bopot bah aku ni.. tapi inda pernah pula ku teliat org berjual udang idup di tamu atu.. kalau udang mati banyak tu.. sama bubuk ahh.. kalau kan memancing andapong di sawangan ngam banar tu..

owh orang bopot pula kita ni..saya orang membakut,ngam banar tah tu..slalu jua ku kesawangan mengail bemalam lagi di sana,atu pun meliat keadaan jua mun nya orang sana sudah bermusim,belauk,kesana jua ku turun bila lama nda keluar mengail,kadang2 kami mengadakan sesi troling di sekitar laut sebamban..
Back to top Go down
http://gckk.forumotion.com
adan

avatar

Posts : 18
Join date : 2009-05-26
Age : 29
Location : perumahan kastam jln sepanggar

PostSubject: re:kedai jual umpan   Thu Jun 25, 2009 4:49 pm

klu ndk silap aku di kg sembulan
pun ada kalau ndk silap lah sama di inanam
tp area inanam aku ndk taw sakarang nie masih mencari..
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: Kedai Umpan Udang Hidup   

Back to top Go down
 
Kedai Umpan Udang Hidup
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Burramine MARKS - Sat 19th March 2011

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Gerbang Caster KK :: ZON LEPAK :: Santai Kopi-
Jump to: